Sírós, hasfájós a baba? Álmatlan éjszakáktól szenvedsz?

Nem kell tovább keresgélned, itt megtalálod a megoldást! Nem igaz, hogy minden babának fáj a hasa, és hogy ebbe bele kell törődni, mert majd idővel elmúlik… A Te gyermekednek is megvan az esélye arra, hogy azok közé a szerencsés babák közé tartozzon, akiket hamar átsegítenek ezen a nehéz időszakon! A babamasszázs már az első alkalmak után javulást eredményez. Segíti az emésztést, a bélgázok távozását, a baba megnyugszik, jelentősen jobban érzi magát a masszázs elvégzése után.

Fontos azonban tudnod, hogy a csecsemőkori sírás nem minden esetben a hasfájás, hanem a kisbabád temperamentuma és idegrendszeri érettsége függvénye is. Tehát vannak babák, akik érzékenyebbek társaiknál, nehezebben viselik a változásokat (például a születésüket, frontokat, kakis pelusokat, szoptatási nehézségeket) vagy esetleg jobban átveszik a körülöttük élők hangulatát. Ezért nagyon fontos, hogy ne csak a babád, hanem Te is jól érezd magad!

A masszázs (és amennyiben szeretnéd, megmutatjuk a hordozókendő használatát is) tökéletes választás azoknak, akiknek pont ilyen „hiperérzékeny” gyermekük van. Az együtt töltött közös, meghitt percek, amit a babamasszázs nyújt, értékes és fontos lehet mindkettőtöknek!

Ezek a babák általában többet igényelnek az anyukájukból, így a hordozás és a masszázs által lehetővé válik, hogy többet is kapjanak belőlük!

Mi is valamennyien átéltük a kezdeti nehézségeket, ezért tanácsainkkal igyekszünk a tőlünk telhető maximális módon segíteni Nektek:

Az Örömteli babázás csapata